Bilder från Skrylle Challenge 2019


Tack för igår! Kul att så många ville delta, vi har ett nytt anmälningsrekord med över 800 anmälda löpare - värt att fira!

Nu har vi sammanställt bilder från gårdagens lopp. Bilderna finns i en egen meny på skryllechallenge.se - man kan behöva ladda om sidan för att se de senaste ändringarna. Bilder från Barnloppet ligger på en egen sida och Skrylle Challenge 13 och 26 km har en gemensam.

I vanlig ordning så får ni gärna ladda ner bilderna för eget behov. Om ni delar eller lägger upp bilder någonstans så får ni berätta var de kommer ifrån.

Håll till godo!

Och grattis alla som antog utmaningen och kom i mål!

#bilder

409 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2021 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde