top of page

Samtidigt på Löplabbet i Lund...


Nummerlapp kan hämtas ut hos Löplabbet i Lund, fredagen den 18 oktober kl. 11-18. Löplabbet lämnar 25 % rabatt på ordinarie priser exklusive elektronikprodukter.

Nummerlappsutdelning sker även under tävlingsdagen på Skryllegården. Kansliet öppnar kl. 08:30 och nummerlapp kan hämtas ut t.o.m. 30 minuter innan start. Nummerlappen skall bäras väl synlig på bröstet.

Det finns en lista med startnummer på skryllechallenge.se och kommer att finnas på plats vid nummerlappsutdelningen. Med namn och startnummer (ev. förening/företag och födelseår) så hämtar man ut sin, och/eller sin väns nummerlapp.

Efteranmälan

Efteranmälan är möjlig på tävlingsdagen, t.o.m. en timme före start mot extra avgift på 100 kr, dvs 400 kr för 13km och 500 kr för 26km (gäller ej barnloppet som är gratis). Betalning kontant eller med Swish. För barnloppet sker anmälan på plats och här kan alla barn som vill vara med. Barnloppet är gratis och är för barn upp t.o.m. 12 år.

Ändring i anmälan

På tävlingsdagen genomför vi namnbyte och/eller klassbyte mot en administrativ avgift på 100 kr. För klassbyte från 13 km till 26 km tillkommer en kostnad på 100 kr. Betalning med kontanter (jämna pengar) eller Swish.

Löplabbet kommer i år att finnas på plats med försäljning i anslutning till loppet lördagen 19 oktober.

Mer information om loppet finner ni i vår Tävlingsinformation.

Välkomna!


75 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page