top of page

Samåkning med Folkes Biluthyrning


Björnstorps IF väljer ofta att samåka på längre resor och då väljer vi Folkes Biluthyrning i Lund. Så även på Skrylle Challenge då Folkes Biluthyrning ställer upp med en buss för de transporter vi behöver genomföra i samband med loppet.

Samåkning till Skrylle Challenge

Det ser ut att bli bra löparväder under loppet på lördag. Förutom de 800 anmälda till loppet, och en del efteranmälningar, kommer många andra besökare som lockas av djur och natur och att det kommer bli trångt på parkeringen i Skrylle.

Bor du på cykelavstånd rekommenderar vi starkt att du tar cykeln till loppet. Kommer du med bil vill vi gärna uppmana dig att samåka om du har möjlighet. Använd kommentatorsfältet på Facebook för att komma i kontakt med samåkare, både om du vill ha skjuts eller har plats i bilen. Tack på förhand!


102 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page