Nummerlappsutdelning


Även som i fjol så samarbetar Skrylle Challenge med Löplabbet. Nummerlapp kan hämtas ut hos Löplabbet i Lund, fredagen den 18 oktober kl. 11-18. Löplabbet lämnar 25 % rabatt på ordinarie priser exklusive elektronikprodukter.

Nummerlappsutdelning sker även under tävlingsdagen på Skryllegården. Kansliet öppnar kl. 08:30 och nummerlapp kan hämtas ut t.o.m. 30 minuter innan start. Nummerlappen skall bäras väl synlig på bröstet.

Efteranmälan

Efteranmälan är möjlig på tävlingsdagen, t.o.m. en timme före start mot extra avgift på 100 kr, dvs 400 kr för 13km och 500 kr för 26km (gäller ej barnloppet som är gratis). Betalning kontant eller med Swish. För barnloppet sker anmälan på plats och här kan alla barn som vill vara med. Barnloppet är gratis och är för barn upp t.o.m. 12 år.

Ändring i anmälan

På tävlingsdagen genomför vi namnbyte och/eller klassbyte mot en administrativ avgift på 100 kr. För klassbyte från 13 km till 26 km tillkommer en kostnad på 100 kr. Betalning med kontanter (jämna pengar) eller Swish.

Löplabbet kommer i år att finnas på plats med försäljning i anslutning till loppet lördagen 19 oktober.

Mer information om loppet finner ni i vår Tävlingsinformation.

Välkomna!


109 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

© 2020 Björnstorps IF

För frågor /  Kontakta oss på skryllechallenge@bjornstorpsif.se

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon