Going for gold?


Liksom de två första upplagorna av Skrylle Challenge så får de som fullföljer utmaningen bronsmedalj för 13 km samt silvermedalj för 26 km. Det tycker vi är en prestation som ska belönas!

Nytt för ifjol var att vi införde guldmedaljer för de män som klarar 26 km under 2 timmar och de kvinnor som klarar 26 km under 2 timmar och 20 minuter.

Backpass i Skrylle, kl. 10:00, 12 oktober

Som ett led i förberedelserna till Skrylle Challenge den 19 oktober arrangerar Björnstorps IF ett backpass i Skrylle, kl. 10:00, 12 oktober. Passet är öppet för alla oavsett om du är anmäld till loppet eller inte och är gratis. Passet är anpassat så att alla kan vara med oavsett nivå på löpningen.

Föranmälan

Sista dag för föranmälan är på söndag 13 oktober, sedan kan vi erbjuda efteranmälan i mån av plats. Anmälan till loppet sker via skryllechallenge.se

Anta guldutmaningen!

#medalj #guld #silver #brons

196 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde