Lendelundens Roots of love


Skrylle Challenge kan genomföras genom ett samarbete med de markägare som är längs och kring banan som utgör Skrylle Challenge 13 och 26 km. Lendelundens Roots of love är en av de som gör det möjligt.

Mer om Lendelundens Roots of love:

Rid i naturen på våra islandshästar. Du kan också ta lektioner i mindre grupper eller privat!

Turer kan kombineras med mat och fika och från december även med övernattning.

Vi på Roots of love erbjuder även yoga på vårt Café i Dalby, samt behandlingar och butik.

Hästarna hittar du i Torna Hällestad.

www.lendelunden.nu www.rootsoflove.se

046-2717910

crearome@gmail.com


50 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde