Glädjeknuff


Det är med stor glädje vi kan meddela att vi har deltagare från Glädjeknuff som ställer upp på Skrylle Challenge 13 km. Två barn deltar samt 5-10 löpare som springer med barnen i joëletten. Barnen kommer åka med ungefär halva sträckan var (byte efter halva sträckan).

Glädjeknuff med joëletten och löparna har tidigare klarat av liknande utmaningar och deltar varje år i flera lopp runtom i Sverige.

Glädjeknuff är en ideell förening med målet att ge funktionsvarierade barn och ungdomar löparupplevelser i rullande form. För ändamålet används en joëlette, en snabbrullande och terränggående enhjuling till rullstol, som förs framåt av minst två löpare. Ni kanske har sett den, det finns en joeëlette i Skrylle som de är ute och springer med ibland.

Vi ser fram emot Glädjeknuffs deltagande i Skrylle Challenge - välkomna Glädjeknuff!


38 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde