top of page

Glädjeknuff


Det är med stor glädje vi kan meddela att vi har deltagare från Glädjeknuff som ställer upp på Skrylle Challenge 13 km. Två barn deltar samt 5-10 löpare som springer med barnen i joëletten. Barnen kommer åka med ungefär halva sträckan var (byte efter halva sträckan).

Glädjeknuff med joëletten och löparna har tidigare klarat av liknande utmaningar och deltar varje år i flera lopp runtom i Sverige.

Glädjeknuff är en ideell förening med målet att ge funktionsvarierade barn och ungdomar löparupplevelser i rullande form. För ändamålet används en joëlette, en snabbrullande och terränggående enhjuling till rullstol, som förs framåt av minst två löpare. Ni kanske har sett den, det finns en joeëlette i Skrylle som de är ute och springer med ibland.

Vi ser fram emot Glädjeknuffs deltagande i Skrylle Challenge - välkomna Glädjeknuff!


41 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page