Spring i Skånes Trailcup 2019


Skrylle Challenge 26 km ingår även i år i Spring i Skånes Trailcup 2019. Täv­lingen är öppen för idrottsman/​-​​kvinna som repre­sen­terar för­ening ansluten till Skånes Fri­id­rotts­förbund. Vid anmälan för Skrylle Challenge 26 km anger ni den förening ni representerar och kommer då automatiskt med i Trailcupen. Notera att deltagande i trailcupen gäller för Skrylle Challenge 26 km.

För mer information se Spring i Skånes Trailcup 2019.

#SpringiSkåneTrailcup

42 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde