1000 löpare


Efter fjolårets succé då vi sålde slut våra 800 startplatser så har vi i år beslutat om att utöka antalet till 1000 startplatser! Vi kan såklart inte garantera att dessa platser räcker men det glädjer oss att vi kan erbjuda fler att delta i detta natursköna och utmanande lopp!

Liksom tidigare år erbjuder vi distanserna 13 och 26 km. För anmälan och mer information se skryllechallenge.se


189 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde