Vi säger mer än tusen ord, och tack!


En bild säger som bekant mer än tusen ord, så för att spara in på orden så har vi lagt upp ett axplock av bilderna från dagens lopp på hemsidan. Bilderna finns nu i en egen meny på skryllechallenge.se

- man kan behöva ladda om sidan för att se de senaste ändringarna. 

Och tack för de klädsamma lätta stegen som passade så bra till det somriga vädret idag!

#bilder

454 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde