Vi har ett resultat!


Andra upplagan av Skrylle Challenge arrangerades idag i ett soligt och somrigt Skrylle. Björnstorps IF ber att få tacka alla deltagare, sponsorer och funktionärer som ställde upp. Utan er hade det inte blivit någon tävling. Vi hoppas alla är nöjda och belåtna samt återkommer nästa år igen.

En av årets förbättringar är tidtagningssystemet och resultaten har funnits på plats på hemsidan sedan ni gick i mål. Ni hittar en länk i resultatmenyn här på hemsidan eller använd denna direktlänken.

Vi kommer under helgen att lägga upp bilder och filmer från den härliga löparfesten i Skrylle!

Ha en fortsatt skön helg!

#resultat

799 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde