Tävlingsinformation


Nu är hemsidan uppdaterad med detaljerad tävlingsinformation inför Skrylle Challenge 13 oktober.

Finns det vätskestationer? Kan jag efteranmäla mig? (Nej, det kan du inte, vi har fullt!) Kan jag byta klass/distans? (Ja, på tävlingsdagen.) Var hämtar jag min nummerlapp? Svar på dessa frågor och annan matnyttig information hittar du i Tävlingsinformationen.

Välkomna!


581 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde