Tävlingsinformation


Nu är hemsidan uppdaterad med detaljerad tävlingsinformation inför Skrylle Challenge 13 oktober.

Finns det vätskestationer? Kan jag efteranmäla mig? (Nej, det kan du inte, vi har fullt!) Kan jag byta klass/distans? (Ja, på tävlingsdagen.) Var hämtar jag min nummerlapp? Svar på dessa frågor och annan matnyttig information hittar du i Tävlingsinformationen.

Välkomna!


581 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

© 2020 Björnstorps IF

För frågor /  Kontakta oss på skryllechallenge@bjornstorpsif.se

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon