Spring i mål med Haglöfs på Skrylle Challenge


Haglöfs Intense

Haglöfs sponsrar Skrylle Challenge med bl.a. en målportal samt fina priser för utlottning och placeringspriser. De som anmäler sig till Skrylle Challenge deltar bl.a. i utlottningen av Haglöfs Lava 50-väskor.

Anmäl dig här! Sista anmälningsdagen är 6 oktober men vi närmar oss 700 anmälningar och stänger anmälan om vi uppnår 800 anmälningar - spring och anmäl dig nu!

Haglöfs Lava 50

#Haglöfs

203 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde