Ingen springer som du


Vi har ett nytt spännande samarbete med Löplabbet i Lund! Fredagen 12 oktober har vi nummerlappsutdelning i Löplabbets butik i Lund med många fina erbjudanden i samband med att du hämtar ut din nummerlapp. Löplabbet sponsrar även med flera fina priser som lottas ut bland deltagande löpare.

Löplabbet hjälper nybörjare, motionärer och proffs till fler och lättare steg. Och lever efter insikten att ingen springer som du.

Håll i nu med träningen, se över utrustningen - en månad kvar till start - anta utmaningen!


141 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde