Ingen springer som du


Vi har ett nytt spännande samarbete med Löplabbet i Lund! Fredagen 12 oktober har vi nummerlappsutdelning i Löplabbets butik i Lund med många fina erbjudanden i samband med att du hämtar ut din nummerlapp. Löplabbet sponsrar även med flera fina priser som lottas ut bland deltagande löpare.

Löplabbet hjälper nybörjare, motionärer och proffs till fler och lättare steg. Och lever efter insikten att ingen springer som du.

Håll i nu med träningen, se över utrustningen - en månad kvar till start - anta utmaningen!


139 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

© 2020 Björnstorps IF

För frågor /  Kontakta oss på skryllechallenge@bjornstorpsif.se

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon