top of page

Anmälan till Skrylle Challenge 2018 öppen


Nu har vi öppnat anmälan för årets upplaga av Skrylle Challenge. Skrylle Challenge 2018 arrangeras lördagen 13 oktober. Fram t.o.m. 18 augusti anmäler du dig till rabatterat pris. Ordinarie anmälan stänger 6 oktober eller då vi har nått 800 anmälningar.

Nytt för i år är att Skrylle Challenge är en del av Spring i Skånes Trailcup 2018. Detta innebär att vi i år har tävlingsklasser för damer och herrar på 26 km. För att anmäla sig till en tävlingsklass ska man var medlem i en förening som är ansluten till Svenska Friidrottsförbundet. Vi har givetvis kvar motionsklasser för damer och herrar på 26 km.

Vi arrangerar även ett barnlopp 13 oktober och för detta lopp kan man endast anmäla sig på plats på tävlingsdagen. Åldersgräns max 12 år.

Välkomna!


723 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page