Provspringning av Skrylle Challenge, andra halvan.


Löparvänner!

Visste ni att Björnstorp IF har regelbundna distanspass på söndagar? Gå med i facebookgruppen "Distanslöpning med Björnstorp" och häng med på omväxlande rundor i Skrylles vackra natur. Passen brukar vara mellan 15 och 20 km. Man behöver inte vara medlem och det är alldeles gratis!

Om man är sugen på att prova springa andra halvan av 26km-rundan så finns det möjlighet nu på söndag 27/5. Vi samlas kl 9.00 vid informationstavlorna i Skrylle och springer i ett "alla-hänger med tempo", ca 6-7min/km. Blir vi många kanske vi delar in oss i 2 fartgrupper.

#Skryllechallenge #Skryllesjön #Prästamöllan #Borelund #distanslöpningmedbjörnstorp #Björnstorpsif

9 924 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde