Skrylle Challenge 2018 - Dags att komma i form!


Årets upplaga av Skrylle Challenge kommer att äga rum lördagen den 13 oktober.

Distanserna kommer liksom förra året att vara 13km, 26km och barnlopp (ca 1km) och banorna kommer i stort sett vara oförändrade (slutet av 13km-loppet ändras så att det blir målgång från samma håll som 26km). Nytt för i år är att vi kommer att ha en tävlingsklass (för de som tävlar i DM) och en motionsklass (för löpare ej anslutna till klubb). Vi kommer också att ha separata starttider för 13 och 26 km i år för att minska trängseln i starten.

En nyhet för i år är att Skrylle Challenge ingår i en Trailcup: Spring i Skåne Trailcup 2018.

Cupen utgörs av 6 tävlingar runt om i Skåne och den som samlar flest poäng totalt (de 4 bästa resultaten räknas) blir segrare.

Loppen som ingår är:

3 mars: Åhus Trail Run. Arrangör: Pan-Kristianstad. Plats: Åhus. (genomförd) 22 april: Göingefejden Trailrun. Arrangör: FK Göingarna. Plats: Gummarp. 7 juli: Genarps IF Trail (GIFT). Arrangör: Genarps IF. Plats: Genarp. 1 sept.: Ryssberget Trail. Arrangör: Ryssbergets IK. Plats: Sölvesborg. 13 okt.: Skrylle Challenge. Arrangör: Björnstorps IF. Plats: S Sandby 25 nov.: Kristianstad Trail. Arrangör: Härlövs IF. Plats: Kristianstad.

(Det är den längre distansen i respektive lopp som gäller.)

Spring i Skåne Trailcup är öppen för löpare som representerar förening ansluten till Skånes Friidrottsförbund och de 3 främsta i herr- respektive damklass får pris. Vinnarna blir DM-mästare i trail!

Läs mer om Trailcupen på Skånes friidrottsförbunds hemsida: http://www.skanefriidrott.org/tavlingar/spring-i-skanes-trailcup-2018/

Just nu håller vi på att se över vårt anmälnings- och tidtagningssystem så anmälan är inte öppen. Så länge får ni skriva in datumet i era almanackor och träna flitigt :). Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar ni inte något som händer!

Hoppas vi ses den 13 oktober!

#Skryllechallenge #Trailcup #SpringiSkåneTrailcup

1 149 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde