top of page

Skrylle Challenge 2018 - Dags att komma i form!


Årets upplaga av Skrylle Challenge kommer att äga rum lördagen den 13 oktober.

Distanserna kommer liksom förra året att vara 13km, 26km och barnlopp (ca 1km) och banorna kommer i stort sett vara oförändrade (slutet av 13km-loppet ändras så att det blir målgång från samma håll som 26km). Nytt för i år är att vi kommer att ha en tävlingsklass (för de som tävlar i DM) och en motionsklass (för löpare ej anslutna till klubb). Vi kommer också att ha separata starttider för 13 och 26 km i år för att minska trängseln i starten.

En nyhet för i år är att Skrylle Challenge ingår i en Trailcup: Spring i Skåne Trailcup 2018.

Cupen utgörs av 6 tävlingar runt om i Skåne och den som samlar flest poäng totalt (de 4 bästa resultaten räknas) blir segrare.

Loppen som ingår är:

3 mars: Åhus Trail Run. Arrangör: Pan-Kristianstad. Plats: Åhus. (genomförd) 22 april: Göingefejden Trailrun. Arrangör: FK Göingarna. Plats: Gummarp. 7 juli: Genarps IF Trail (GIFT). Arrangör: Genarps IF. Plats: Genarp. 1 sept.: Ryssberget Trail. Arrangör: Ryssbergets IK. Plats: Sölvesborg. 13 okt.: Skrylle Challenge. Arrangör: Björnstorps IF. Plats: S Sandby 25 nov.: Kristianstad Trail. Arrangör: Härlövs IF. Plats: Kristianstad.

(Det är den längre distansen i respektive lopp som gäller.)

Spring i Skåne Trailcup är öppen för löpare som representerar förening ansluten till Skånes Friidrottsförbund och de 3 främsta i herr- respektive damklass får pris. Vinnarna blir DM-mästare i trail!

Läs mer om Trailcupen på Skånes friidrottsförbunds hemsida: http://www.skanefriidrott.org/tavlingar/spring-i-skanes-trailcup-2018/

Just nu håller vi på att se över vårt anmälnings- och tidtagningssystem så anmälan är inte öppen. Så länge får ni skriva in datumet i era almanackor och träna flitigt :). Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar ni inte något som händer!

Hoppas vi ses den 13 oktober!

#Skryllechallenge #Trailcup #SpringiSkåneTrailcup

1 150 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page