Vi har ett resultat!


Nu har vi kämpat hårt med att sammanställa resultaten. Vi skissade på 150 anmälningar när vi planerade loppet - men ni ville annat och vi tackar ödmjukt för det stora intresset! Det finns förbättringspotential avseende tidtagningssystemet inför nästa år. Resultaten finns nu på hemsidan.

#resultat

1492 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2021 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde