Banprofiler för 13 och 26 km


Banprofil

När kommer backarna? Den nu tillgängliga banprofilen ger svar på den frågan.

På grund av det stora deltagarantalet har vi beslutat oss för att dra om sträckningen något för att slippa några trappövergångar. Omdragningen gäller 10,7-12,1 km. Den nya bansträckningen och vätskestationer finns nu i en uppdaterad kartversion på hemsidan.

Då återstår bara att bestiga åsarna så glöm inte att anmäla dig! Anmälan till ordinarie pris är öppen t.o.m. 7 oktober.

Välkomna!

#banprofil #karta

1 391 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde