Haglöfs sponsrar Skrylle Challenge


Haglöfs Intense

Haglöfs sponsrar Skrylle Challenge med bl.a. en målportal samt fina priser för utlottning och placeringspriser.

Vi startar nu också en tävling på Facebook där de som delar detta blogginlägg (eller angivet inlägg på Facebook) och anmäler sig till Skrylle Challenge deltar i utlottningen av en Haglöfs Lava 50-väska.

Anmäld dig här! Sista anmälningsdagen är 7 oktober.

Haglöfs Lava 50

#Haglöfs

374 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde