Bankartor på plats


Nu har vi kartor över banorna på plats. Västra delen utgör Skrylle Challenge 13 km och östra delen är andra halvan av Skrylle Challenge 26 km.

Zooma in, zooma ut, pusta ut en liten stund och häng med på morgondagens provspringning (söndag 10 september). Provspringningen är öppen för alla som önskar, se detaljer i tidigare blogginlägg för mer information.

Anmäl dig till loppet här.


1 190 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde