top of page

Anmälningarna strömmar in!


Med några dagar kvar av vårt rabatterbjudande (rabattkod WillOfSteel, 100kr rabatt gäller t.o.m. 31/8) har anmälningsantalet redan överträffat vår förväntan. Och anmälningarna fortsätter att strömma in! I dagsläget har vi över 200 anmälda löpare till de långa distanserna. Det är ännu en bit kvar till vårt tak på 800 deltagare, men anmäl dig snart för att vara på den säkra sidan ;).

Vi har kört några provspringningar som varit väldigt uppskattade, på den senaste var vi 30 deltagare, inte illa. Vi skall försöka få till någon mer gång innan loppet så håll korpgluggarna öppna för datum.

Vi har nyligen uppdaterat hemsidan med information om starttider, priser, barnloppet m.m. Inom kort kommer vi även att lägga ut kartor med bansträckning, banprofil och någon film. 

Lite information:

Barnlopp -  Gratis. Start: kl. 10.00. Längd: ca 1km. Åldersgräns: 12år

Alla barn får en medalj och något gott att äta vid målgång. Ingen föranmälan krävs utan det går bra att anmäla sig på plats.

13km - 200kr. Start kl 10.30. 

26km - 300kr. Start kl 10.30.

Starten för de långa loppen går alltså samtidigt och man springer samma sträcka de första 13km. Man kommer att ha olika färg på nummerlapparna. Barnloppet är lagt före så att man både kan springa med sitt barn (som uppvärmning?) och delta i loppet.

För att på bästa sätt hålla dig uppdaterad om loppet och om provspringningar så titta in på hemsidan då och då och följ facebooksidan så missar ni inget. Vi kommer även att maila ut till er som skrivit upp er på nyhetsbrevet. 


473 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page