Håll ut, snart kan du anmäla dig till höstens lopp!


I söndags var vi ute och provsprang och mätte igen efter några små justeringar av banan. Till exempel så springer vi nu runt en hage istället för igenom och vi har tyvärr fått slopa mountainbikespåret på slutet; är det mycket blött på dagen för loppet så sliter det för mycket med 100-tals löpare där.

Det har dröjt lite med tillstånd för att få springa där vi vill, och därför har vi inte kunnat öppna anmälan. Dock har vi förhoppningar om att öppna den i slutet av veckan, håll utkik!

En bild från söndagens runda: Åsen Prästamöllan i sin vackraste skrud!

#Prästamöllan #Skryllechallenge

276 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2021 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde