Sträckdragning fastställd!


Efter många provspringningar och diskussion med kommunen så har vi nu kommit fram till en slinga som vi är nöjda med! Det kommer förutom barnlopp på 1km att finnas två distanser att välja mellan, 13km och 26km.

Den första halvan går på västra sidan av Sandbyvägen, förbi Rögle dammar, Billebjer, genom Dalby Söderskog och Dalby Norreskog innan man kommer tillbaka till Skryllegården.

Den andra halvan går på östra sidan, ner om Skryllesjön innan man styr kosan mot Prästamöllan och Borelundsåsen. På vägen tillbaka tar vi en tur på det slingriga och roliga mountainbikespåret innan målgången på Skryllegården.

Det är en varierande och utmanande bana med många höjdmeter - inget för den veke! Samtidigt får man en härlig sightseeing av Skrylles naturreservat.

Anmälan kommer att öppna inom kort!

#Rögledammar #Prästamöllan #DalbySöderskog #Billebjer #Skryllesjön #DalbyNorreskog #Skryllechallenge

770 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde