14 oktober


Nu har vi sedan en tid tillbaka datumet spikat för vår nya tävling Skrylle Challenge! Den 14 oktober kommer vi att bjuda på en löparupplevelse utöver det vanliga. Lär känna Skrylle med omnejd då loppet går över stock och sten i de mest blandade miljöer. Bansträckningen är ännu inte helt spikad och därför inte heller distanserna - en del detaljer kvarstår innan det är på plats. Följ oss här på hemsidan och gå med i vår mejlinglista för att hålla dig uppdaterad.


6 980 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde