På söndag springer vi igen!


Nu på söndag den 11 december kl 9.00 ger vi oss ut på den västra slingan av Skrylle Challenge som är ungefär 13km. Alla som vill får vara med, ju fler desto roligare. Farten blir sannolikt 6-6.30min/km i blandad terräng. Vi ses vid anslagstavlorna på Skryllegården, välkomna!

#Billebjer #Rögledammar #DalbyNorreskog #DalbySöderskog

155 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde