Ny provspringning av banan på söndag


På söndag kl 10 samlas vi vid anslagstavlorna i skrylle för ännu en provspringning av banan. Denna gång utforskar vi den östra bansträckningen och får bland annat bekanta oss med Rökepipan som ni ser på kartan ovan. Dessutom ska vi försöka ta oss upp på en getryggsås. Allt för att försöka få ihop så många höjdmeter som möjligt :). Häng med!

#Rökepipan #Prästamöllan

395 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde