Ny provspringning av banan på söndag


På söndag kl 10 samlas vi vid anslagstavlorna i skrylle för ännu en provspringning av banan. Denna gång utforskar vi den östra bansträckningen och får bland annat bekanta oss med Rökepipan som ni ser på kartan ovan. Dessutom ska vi försöka ta oss upp på en getryggsås. Allt för att försöka få ihop så många höjdmeter som möjligt :). Häng med!

#Rökepipan #Prästamöllan

394 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Skrylle Challenge 2020 är inställt

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

© 2020 Björnstorps IF

För frågor /  Kontakta oss på skryllechallenge@bjornstorpsif.se

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon