Tävlingsledare Jesper provspringer delar av banan


Tävlingsledare Jesper provspringer nu som bäst möjliga bansträckningar för Skrylle Challenge. Den långa banan ser ut att bestå av två delar där man utgår och återkommer till Skryllegården efter ungefär halva banan för att sedan ge sig ut på en till slinga för målgång på Skryllegården. På bilden ser vi Jesper njuta av utsikten från en av kullarna vid Billebjer vid lördagens provlöpning av västra delen av banan.

#Billebjer

125 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde