Skrylle Challenge - anta utmaningen!


I oktober nästa år planerar Björnstorps IF att hålla första upplagan av Skrylle Challenge! Det kommer bjudas på ett terräng/trail-lopp med många fina naturupplevelser och klättringar över åsar. Det blir en längre bana som är över 20 km, en kortare bana omkring 10 km samt ett barnlopp. Planeringen är i full gång - hänger du med och antar utmaningen?


408 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde