Det går framåt med bansträckningen


Det går framåt med planeringen av bansträckningen även om just den här delen av Dalby Norreskog tvingade gårdagens löpargrupp till att bokstavligen gå en bit. Vi kan konstatera att denna bit kommer inte med som en del av banan vilket ger hopp om att få fler löpare torrskodda längs banan i oktober nästa år.

#DalbyNorreskog

101 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2021. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde

Björnstorps IF har tagit beslut om att ställa in Skrylle Challenge 2020. Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi vill ta vårt samhällsansvar för att inte sprida coronaviruset vidare. Skrylleområde